la matou kamupani sauniuni e faʻapipiʻi se pasteurizing tele, faʻamafanafana, siitia, faʻamago laina faʻapotopotoga faʻatau atu i Korea i Saute.

I le aso 8 o Iulai, 2021, ua sauni le matou kamupani e faʻapipiʻi se tele pasteurizing, malulu, siitia, faʻagogo laina faʻapotopotoga faʻasalalau atu i Korea i Saute. Ina ua maeʻa le tolu masina o le faigaluega ovataimi e le kamupani, na iu lava ina matou faʻamaeʻaina manaoga o tagata faʻatau e pei o faʻatulagaga, ma se pasteurizer tele. laina fa'apotopotoga ma le umi atoa o le 33m ua mae'a.Ma i le 37 Degree Celsius o le maualuga o le tau o le tau, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga, o le laina autu ma le pipeline disassembly, faʻamalo ata ma palasitika ata afifiina ma isi galuega faigata na maeʻa i totonu o le aso e tasi.

Talu ai ona o le umi o meafaigaluega e sili atu i le tele o le pusa felauaiga, ma o le tonnage e mamafa tele, e le talafeagai le faʻapipiʻiina o pusa masani ma le tuʻuina atu, o lea na matou filifili ai e auina atu oloa tetele, i le uta uta faʻaaogaina lua forklifts, fa taavale toso. , fitu i le valu tagata faigaluega i luga o le mataupu, mulimuli ane manuia le utaina ma felauaiga.

Ona o le mamao o felauaiga, e leʻi manaʻomia e le tagata faʻatau se pusa laupapa, ma matou faʻamalosia le pito i luga ma le pito i lalo o meafaigaluega e aloese ai mai le faʻaleagaina e mafua mai i le fetoʻai ma le faʻafefe i le taimi o felauaiga, ma ia mautinoa o loʻo tuʻuina atu meafaigaluega i le tagata faʻatau. .

Tulaga lelei, faʻamatalaga i le nofoaga, faʻamalieina tagata faʻatau o loʻo avea pea ma a tatou sailiga o le sini ma le faʻatinoga o le tulaga.Winliyuan Company o le a faʻaauau pea ona tautua tagata faʻaoga i totonu ma fafo, faʻaleleia lelei le lelei o oloa, ma tausia le saogalemu o meaʻai!

la matou kamupani sauniuni e faʻapipiʻi se pasteurizing tele, faʻamafanafana, siitia, faʻamago laina faʻapotopotoga faʻatau atu i Korea i Saute.(1)
I le aso 8 o Iulai, 2021, ua sauni le matou kamupani e faʻapipiʻi se tele pasteurizing, malulu, siʻitia, faʻamago laina faʻapotopotoga faʻasalalau atu i Korea i Saute.

Taimi meli: Ian-21-2022